Spring til indhold
Dagtilbud Katrinedal Til dagtilbudkatrinedal.holbaek.dk

Profil

Hvem er vi? Hagested Naturbørnehus er en del af Dagtilbudsområde Katrinedal. Vi bor i naturskønne omgivelser og samarbejder tæt med nærområdet i Hagested. Hagested Naturbørnehus er et spændende sted ... og hvorfor? Jo, her er trivsel, læring, natur og social integration blandt de mange prioriteter, som husets ånd bygger på.

Grønne spire

Hagested børnehus er en Grønne Spire Institution.

Grønne Spirer er Friluftsrådets grønne mærkningsordning for børneinstitutioner og dagplejere. Med ordningen støtter og synliggøre Friluftsrådet, institutionernes arbejde for en grønnere hverdag.

Dette betyder bl.a. at der hver dag i vores hus, bliver arbejdet med naturværksteder der er inspireret af de Grønne Spirer, med Læringsmål ud fra vores pædagogiske læreplaner.

Læringsmålene for hver måned bliver lagt på Børn i Holbæk, sammen med dokumentation eks Fotos eller en lille fortælling om læringsaktiviteten.

 

Familiegrupper

I Hagested Naturbørnehus har vi valgt at dele børnene op i familiegrupper.

I hver familiegruppe er der tilknyttet en fast voksen som er Primære kontaktperson for børnene i gruppen.

Vi bruger vores familiegrupper når vi spiser, holder fødselsdage, tager på tur og m.m.

Familiegrupperne er dannet på tværs af alder, og ud fra relationer mellem børnene. I familiegrupperne laver vi hver dag efter spisning aktiviteter vi målretter til de børn der er i gruppen.Feedback

Sidst opdateret

03.06.2019

Ansvarlig redaktør

Ziska Anabel Micola Seirup