Spring til indhold
Dagtilbud Katrinedal Til dagtilbudkatrinedal.holbaek.dk

Hverdagen

Vi tænker idræt ind alle vegne .. vi ser børn med smittende bevægelsesglæde .. en spontan dans, et livligt hop .. en hånd, der beskriver regnbuens form med et stort opadgående sving .. jo, der er langsomme og hurtige fartstreger over det hele og når vi bare husker, at alle er på deres nærmeste udviklingstrin - ja, så ser vi glæde over bevægelse alle vegne. Du er velkommen til at bidrage med lege og aktiviteter, der kan gøre os alle klogere på os selv .. vi træner fx også vores skak-muskler, perle-muskler og rappe fingre .. bare se her:

Alle ansatte i kommunens dagtilbud har været på kursus for at udforme nye læreplaner og vores distrikt er nu nået frem til en fælles læreplan, som vi arbejder ud fra i de daglige rammer for trivsel og læring.

I Tusenfryd arbejder vi med de pædagogiske læreplaner. Alle grupper arbejder efter et bestemt læringsmål for børnegruppen, som der tilrettelægges aktiviteter for.

Vi får nogle gode pædagogiske diskussioner, samt giver inspiration og refleksion til alle kollegaer. Aktiviteterne til vores læringsmål tager udgangspunkt i pædagogisk idrætspædagogik, da vi mener at børn lærer via leg og bevægelse. Kroppen husker!Feedback

Sidst opdateret

17.12.2019

Ansvarlig redaktør

Tina Teglers