Dagtilbud Katrinedal Til dagtilbudkatrinedal.holbaek.dk

Ferie og sygdom

Når du holder dit barn hjemme på grund af ferie eller sygdom, vil vi gerne have besked. Både ferie og sygdom meddeles institutionen via Børn i Holbæk, eller ved at I ringer til Børnehuset 7236 7560.

Ved sygdom bedes I give besked til børnehuset (se ovenfor). En hovedregel er, at syge børn ikke må komme i institutionen, og at et barn med en smitsom sygdom først må komme igen, når det ikke længere smitter.

Barnet er rask til at komme igen når det er feberfrit og almentilstanden er upåvirket. Barnet skal kunne deltage i de aktiviteter det plejer, uden at kræve særlig omsorg og pasning (kilde: "Smitsomme sygdomme hos børn og unge" Sundhedsstyrrelsen 2013).

Ved meget smitsomme sygdomme som f.eks. diarre og opkast, har vi meget klare linjer for, at vi ikke modtager børn, der inden for de sidste 24 timer har haft diarre eller opkast. Vi opfordrer til, at børnene i hvert fald har en dag hjemme, hvor det er helt frisk, inden de kommer i vuggestue eller børnehave igen. Det samme gør sig gældende ved feber (jævnfør Sundhedsstyrelses anbefalinger).Feedback

Sidst opdateret

16.05.2017

Ansvarlig redaktør

Ziska Anabel Micola Seirup