Spring til indhold

Forældresamarbejde i Troldemosen

Information om forældresamarbejde.

Dit barn tilbringer en stor del af hverdagen i børnehuset, vi lægger vægt på en naturlig inddragelse i jeres barns trivsel og udvikling.
Vi finder altid plads til en snak, når der er behov.
Det er vigtig at vi sammen skaber de bedste betingelser for barnets læring, derfor gør vi brug af kompetencehjulet, som redskab til løbende at målrette barnets udviklingsplan.

Kompetencehjulet sikrer os at vi løbende følger både det enkelte barns udvikling og børnegruppens udvikling, og kan planlægge læringsforløb (aktiviteter) og efterfølgende evaluering. Et materiale og en metode som giver dig som forælder et godt indblik i dit barns udviklingskurve.

I Troldemosen har vi et stærkt og engageret forældreråd, som i løbet af året er arrangør af arrangementer der styrker fællesskab og sammenhold mellem lokalområde og dagtilbud.
På vores møder har vi altid gode drøftelser af muligheden for en god hverdag i Troldemosen med udgangspunkt i de vilkår vi er en del af.
Der er også en plads til dig i samarbejdet.

I Vuggeriet arbejder vi ud fra den tanke, at al læring for barnet sker gennem kroppen. Derfor laver vi en bane, der udfordrer barnets motorik på flere niveauer. Når barnet udvikler et positivt forhold til egen krop, giver barnet de bedste muligheder for at deltage aktivt i alle former for leg og socialt samvær.

LÆRING:

Barnets alsidige personlige udvikling: Barnet oplever glæden ved at turde mere og mere, og udfordrer følgelig sig selv mere og mere.

Krop og bevægelse: Når barnet kravler, hopper, balancerer og kaster, øver barnet sig på de kropslige færdigheder, der netop er en forudsætning for al videre læring.

Sociale kompetencer: Barnet øver sig i at vente på tur. Børnene oplever glæde ved at hjælpe hinanden, ligesom evnen til at glæde sig over andres sejre er i spil.

Sproglig udvikling: Barnet udtrykker sin glæde og begejstring – eller sin påpasselighed – gennem verbale eller nonverbale udtryksformer. Ligesom barnet benævner egne og andres handlinger.

Natur og naturfænomener: Barnet øver sig i at tælle 1-2-3 inden de vilde spring udføres.Feedback

Sidst opdateret

08.12.2020

Ansvarlig redaktør

Tina Teglers