Pia Næsborg

Kom på besøg i mit dagplejehjem. Her holder vi af at være i naturen og træne vores motorik. Vi bruger store og små bakker, træstammer samt ujævnt terræn. Vi går ture, fodrer ænder og går på legeplads.

Mit dagplejehjem


Jeg hedder Pia Næsborg-Nielsen og er født i 1962. Jeg er gift med Steen og sammen har vi 3 voksne børn og 4 børnebørn. Jeg startede som dagplejer i 1996.

Jeg er glad, positiv, omsorgsfuld og udadvendt og nyder mit arbejde med små børn. I min fritid nyder jeg at være sammen med familien og har stor glæde af mine børnebørn. Derudover elsker jeg mine mange gåture i naturen.

Jeg har følgende kurser: Grundkursus for dagplejere, førstehjælp, DGI samt kurset ICDP.

 

Det særlige ved mit dagplejehjem


For mig er det vigtigt at have en god dialog med forældrene, samt en gensidig respekt. Hverdagen foregår i trygge, kærlige og faste rammer. I hverdagen er børnene med til de daglige gøremål: rydde op, dække bord og selv tage tøj af og på. 

Derudover er der en fast dag om ugen, hvor vi går i legestue. I dagplejen har vi også mulighed for at benytte et shelter. som står hos en dagplejekollega. Vejret skal være meget dårligt for at vi ikke kan komme ud og få nogle gode oplevelser i naturen. Børnene og jeg er glade for bevægelse, så vi fryser aldrig.

Når vejret er dårligt, hygger vi indenfor med at lave kreative ting sammen. Vi laver puslespil, perler, bager, tegner, maler, klipper og klistre.

 

Børnenes hverdag


Vi spiser morgenmad frem til kl. 07.30. Til morgenmad serveres der havregrød.

Kl. 09.00 spiser vi formiddagsmad, der består af brød eller boller, frugt og vand.

Herefter går vi i gang med dagens aktiviteter, som f.eks. kan være en tur i skoven eller en tur på legepladsen. Vi bruger også meget tid på læsning, sang, rim og remser.

Omkring kl. 11.00 spiser vi frokost som består af en sund og varieret kost. Forskelligt pålæg og grønt samt mælk.

Kl. 12.00 er det tid til børnenes middagslur i barnevognen. Der er også mulighed for at sove indenfor i en campingseng.

Kl. 14.30 serveres der eftermiddagsmad som består af brød og frugt.

 

Fysiske rammer


Jeg bor i et hyggeligt rækkehus, med en dejlig have. I haven har jeg fliser, hvor børnene kan køre på motorcykler, samt en græsplæne hvor der er mulighed for at spille bold eller sidde og lege i sandkassen.

Indenfor har jeg et godt og rummeligt legeværelse samt et stort køkkenalrum, hvor børnene kan lege. 

 

Traditioner


For mig er det vigtigt, at børnene får kendskab til traditioner. Til jul laver vi juledekorationer, bager pebernødder og holder julefest i hallen med alle de andre dagplejere og børn. Vi laver også overraskelser - julegaver til mor og far.

Til påske, halloween og fastelavn finder vi også altid på noget spændende børnene kan lave. 

Fødselsdag fejrer vi alt efter forældrenes ønske. Det kan både være hos mig eller hos barnet selv.

Her bor jeg

Pia Næsborg-Nielsen
Teglværksvej 28K
4450 Jyderup
Tlf.: 29 84 63 04

Senest opdateret 07-11-2023