Medbragt legetøj i Elverbo

Information om medbragt legetøj i børnehaven.

Børnene er velkomne til at tage eget legetøj med den første fredag i måneden, men det foregår på forældrenes ansvar, og vi kan ikke påtage os at kigge specielt efter bestemte ting.

Cykler og lignende kan medbringes efter aftale med personalet. Hvis barnet skal køre på cykel skal det medbringe egen cykelhjelm.

I Børnehaven har vi meget glæde af vores køreveje og de bliver brugt flittigt.

Alle der kører på cykler, løbecykler og lign. skal selvfølgelig have cykelhjelm på. Børnehaven har ikke cykelhjelme, på grund af følgende.

  • Der er ikke meget sikkerhed i hjelme der ikke er specielt tilpasset det enkelte hoved, så derfor er det ikke godt når flere bruger samme hjelm på skift
  • Der er mange udfordringer omkring lus og vi gør meget for at bekæmpe dem. Når cykelhjelme skifter hoved ofte, kan lusene også følge med.

Vi har ikke mulighed for at indkøbe cykelhjelme til alle børn, derfor beder vi alle forældre om, at medbringe en cykelhjelm som jeres barn skal bruge i børnehaven. Hjelmen skal I indstille hjemmefra så den passer helt perfekt til jeres barn. Husk også tydeligt navn på hjelmen.

Vi vil bede jer have cykelhjelmene på plads, og kun børn der har egen cykelhjelm på, får lov at cykle m.m. i børnehaven.

Vi forventer selvfølgelig at de cykler m.m. der medbringes i børnehaven er i sikkerhedsmæssig god stand. Hvis ikke, må de ikke bruges af barnet eller andre.

Senest opdateret 01-09-2024