Spring til indhold

Om os

Velkommen til en spændende hverdag i børnehøjde. Her er vi fælles om at bruge fantasien, kreativiteten, bevæge vores kroppe og udforske livet under åben himmel.

Velkommen

Børnehuset Sølyst er et integreret børnehus med to vuggestuegrupper og fire børnehavegrupper. Vi holder til ved Jyderup boldbaner, hvor vi har indrettet os med nyt køkken til egenproduktion, fællesrum og hyggelige stuer.

Desuden har vi en legeplads og boldbanerne lige uden for hegnet samt den skønne skov, som vi bruger flittigt.

Profil

Børn har en fantastisk nysgerrighed. En nysgerrighed vi i Børnehuset Sølyst griber og arbejder med, og det kommer der mange berigende stunder ud af. Velkommen til vores verden - en verden fuld af leg, lærdom og livlige bevægelser.

Medarbejderne

Glade voksne - giver glade børn. I Børnehuset Sølyst er vi en mangfoldig personalegruppe, der alle brænder for at give børnene en god ballast og et aktivt nærvær.

Sølysts ekspertise

Vi tager udgangspunkt i barnet som individ og vil skabe de bedste muligheder for barnets udvikling. Derfor har vi gode uddannelser med os og eksterne samarbejdspartnere tilknyttet.

Forældresamarbejde

Vi værner om det gode forældresamarbejde. Derfor taler vi sammen flere gange om året - alene og i fællesskab.

Skolesamarbejde

Vi har et godt samarbejde med Jyderup Skole og vores samskabende pædagoger arbejder både i børnehus og skole. Det sikrer den trygge overgang fra børnehavebarn til skoleelev.

Åbningstider

Vi tager imod morgenfriske børn fra kl. 06.15 og runder dagen af kl. 16.30, fredag kl. 16.15. Har du brug for at komme i kontakt med os, er du meget velkommen til at kontakte os. Døren står altid åben.


Feedback

Sidst opdateret

26.03.2021

Ansvarlig redaktør

Pernille Haagensen

Praktistedsbeskrivelse Børnehuset Sølyst

Tilsynsrapport Børnehuset Sølyst

Legepladsrapport Børnehuset Sølyst