Spring til indhold

Aflevering og afhentning

Starten på dagen

Vi starter dagen i Mørkøv Børnehus med samling og fælles frugt kl. 9.00, og ser meget gerne at dit barn er afleveret inden dette tidspunkt. Det kan være svært for barnet at "bryde ind midt i noget" og kan skabe uro for de øvrige børn i samlingen.

Den gode aflevering

Vi ved at det kan være svært at aflevere dit barn om morgenen, så kom gerne i god tid. Tal med en medarbejder omkring at gøre afleveringssituationen lettere, - vi har masser af erfaring i denne situation og kan guide og vejlede jer, så oplevelsen bliver god for både barn og forælder.
Har afleveringen været svær, så ring og spørg ind til dit barn i løbet af dagen - det hjælper med garanti på den dårlige samvittighed, man som forælder tager på sig, hvis man er kørt afsted fra sit grædende barn. Vi ringer naturligvis til dig, hvis ikke vi kan trøste dit barn.

Den gode afhentning

Giv jer god tid ved afhentningerne. Lad dit barn fortælle om de ting det har oplevet i løbet af dagen og hjælpe dit barn med at rydde det op, barnet leger med når du kommer for at hente.Feedback

Sidst opdateret

09.12.2020

Ansvarlig redaktør

Pernille Haagensen