Spring til indhold

Kosten i Mørkøv Børnehus

Vi har madordning i børnehuset, hvilket betyder, at vi hver dag får god og oftest hjemmelavet mad serveret - både det kolde og det varme. Vores madmor Vibeke arbejder i huset, og det nyder vi godt af, da duftene fra køkkenet spreder sig og gør godt i vores maver. Madplan for følgende uge offentliggøres ugen før på AULA.

Drikkedunk skal medbringes hver dag i børnehavegrupperne. Det er vigtigt at der er navn på, så vi kan hjælpe børnene med at finde tabte dunke, og evt. fylde dem op med frisk vand.

Dagen starter stille og roligt med morgenmad som serveres hos Mariehønsene i vuggestuen og hos Løverne i børnehaven. Fra kl. ca. 06.25 - 07.30 kan sulten stilles med havregryn med mælk eller knækbrød med smør, ost og et stykke frisk frugt.

Mellem kl. 08.30 - 9.00 serveres der et formiddagsmåltid, som regel bestående af brød og grønt eller frugt.

Kl. 10.30 i vuggestuen og kl. 11.00 i børnehaven spiser vi frokost på stuerne, udenfor eller på tur med madpakker fra Vibeke. Frokosten er meget varieret, og kan være både kold eller varm mad.

Kl. 14.00 tilbydes alle et eftermiddagsmåltid, der som regel består af brød og fingergrønt, som også serveres både inde eller udenfor ved vores borde – bænkesæt.

 Feedback

Sidst opdateret

05.07.2022

Ansvarlig redaktør

Pernille Haagensen