Spring til indhold

Om os

Galaxen er spændende integreret børnehus for flyvende børn i alderen 0-6 år. "Milliarder af stjerner" har fundet vej ind i Galaxen og sammen med vores rumpersonale, udforsker vi hverdagen og danner gode venskaber, der måske kan vare i 100 år.

Rumkage og månestensboller. Leg, nysgerrighed og en spændende rejse rundt i alt det nye. Alt var klart og tilrettelagt, da vi for første gang åbnede op for Børnehuset Galaxen, i sensommeren 2016. Et yderst spændende hus, hvor vi giver børnene en flyvende start på livet. 

Profil

Børn er unikke væsener med hver deres personligheder, evner og behov. Vi vil give børnene de bedste forudsætninger for at udforske deres egne personligheder og daglige omgivelser i Galaxen gennem vores kulturraket.

VIDEO >> Kom med på opdagelse

Kig med i vores levende videofortællinger og få et skønt indblik i meget af det der sker i Galaxen - det er nemlig slet ikke så lidt. Kom med i teatret, bliv klog i mat/science og smag på vores køkken!

Mød medarbejderne

Mød Galaxens personale og bliv klogere på, hvad vi hver især brænder for i vores daglige arbejde og nærvær med børnene.

Forældresamarbejde

Dit barn tilbringer en stor del af sin dag i enten vuggestue eller børnehave. Derfor er det vigtigt for os, med naturlig inddragelse af forældrene i barnets trivsel og udvikling.

Skolesamarbejde

Vi har et godt samarbejde med Jyderup Skole og vores samskabende pædagoger arbejder både i børnehus og skole. Det sikrer den trygge overgang fra børnehavebarn til skoleelev.

Åbningstider

Børnehuset Galaxen tager imod morgenfriske børn fra kl. 06.15 og runder dagen af kl. 16.45, fredag kl. 16.15.


Feedback

Sidst opdateret

17.09.2021

Ansvarlig redaktør

Pernille Haagensen

Tilsynsrapport Børnehuset Galaxen

Legepladsrapport Børnehuset Galaxen