Spring til indhold

Forældresamarbejde

Vi vægter et godt og ærligt samarbejde mellem forældre og personale højt i Mørkøv Børnehus. Gennem dette gensidige samarbejde, styrkes forudsætningen for, at børnene trives, lærer og udvikler sig allerbedst.

Som forælder har du muligheden for at få ekstra indflydelse på dit barns hverdag igennem forældrerådet. Vi har et stærkt forældreråd som brænder for børnenes trivsel, læring og udvikling. Halvdelen af rådet er på valg i de lige årstal, den anden halvdel på de ulige år.

Forældremøder

Vi holder forældremøder to gange årligt. Det ene er med valg til både forældrerådet og bestyrelsen, hvor begge møder indeholder hvad personalegruppen og forældrerådet synes er vigtigt og aktuelt.

Forældre samtaler

Vi har den første samtale under indkøringen af dit barn. Efter ca. tre måneder mødes vi igen for at samle op på, hvad vi hver især må have glemt at sige eller spørge om – måske har nye spørgsmål også fundet vej sidenhen. Herefter mødes vi én gang årligt til en ”ALLE MED” samtale. ALLE MED er den udviklingsskabelon vi har valgt at tage udgangspunkt i. Du vil til alle samtalerne få en dagsorden og er naturligvis velkommen til at bidrage til dagsordenen.

Du er altid velkommen til at bede om en samtale hvis der er noget der undrer dig, du er bekymret for eller utilfreds med.

Disse samtaler erstatter ikke den daglige dialog.Feedback

Sidst opdateret

05.07.2022

Ansvarlig redaktør

Pernille Haagensen