Spring til indhold

Om os

Kom og besøg os i Mørkøv børnehus - børnenes bedste børnehus. Vi bor i et ældre, charmerende hus med masser af sjæl og charme. Hos os er der højt til loftet og plads til at være barn. Vi byder også på et berigende udeliv, der giver sunde, røde kinder.

Profil

Velkommen til Mørkøv børnehus – det hus vi også kalder for ”Børnenes Bedste Børnehus”. Hos os møder du en engageret og fagligt begavet personalegruppe, der har en anerkendende tilgang til alle, både børn og voksne - uanset alder, køn, kultur og titel.

Mød medarbejderne

Mød medarbejderne i Mørkøv Børnehus og bliv klogere på, hvad vi hver især brænder for i vores daglige arbejde og nærvær med børnene.

Forældresamarbejde

Vi vægter et godt og ærligt samarbejde mellem forældre og personale højt i Mørkøv Børnehus. Gennem dette gensidige samarbejde, styrkes forudsætningen for, at børnene trives, lærer og udvikler sig allerbedst.

Skolesamarbejde

Vi har et godt samarbejde med Kildebjergskolen og vores samskabende pædagoger arbejder både i børnehus og skole. Det sikrer den trygge overgang fra børnehavebarn til skoleelev.

Åbningstider

Vi åbner hver dag kl. 06.15 og dækker morgenbord med de morgenfriske børn, imens en medarbejder kokkerer lun havregrød. Vi runder dagen af kl. 16.45, fredag kl. 16.15. Døren står altid åben, hvis du har lyst til en snak om dit barn.


Feedback

Sidst opdateret

22.01.2021

Ansvarlig redaktør

Pernille Haagensen

Grøn smiley til Mørkøv Børnehus

Tilsynsrapport Mørkøv Børnehus

Praktikstedsbeskrivelse Mørkøv Børnehus

Legepladsrapport Mørkøv Børnehus